'
17.9 C
Aigio
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024
spot_img

ΠΑΤΡΑ | Αύριο στον Άγιο Μηνά η κηδεία του Φάνη Παπαγεωργίου | Μηνύματα συγκίνησης από Φορείς και όλη την Πατραϊκή κοινωνία

Αύριο Τετάρτη στις 11 πμ στον Άγιο Μηνά Λεύκας θα τελεστεί η κηδεία του Φάνη Παπαγεωργίου, του 43χρονου Πατρινού Λογιστή ο οποίος αιφνίδια άφησε χθες το μεσημέρι την τελευταία του πνοή, στα 43 του χρόνια, αφήνοντας πίσω του δύο ανήλικα παιδιά και τη σύζυγο του Αλεξάνδρα.

Από τη στιγμή της κακής είδησης ξέσπασε κύμα μηνυμάτων από κάθε φορά και πολλούς απλούς πολίτες. Εξάλλου, ο εκλιπών όχι απλώς ήταν ένα αξιαγάπητο μέλος της πατραϊκής κοινωνίας και άνθρωπος της ανιδιοτελούς προσφοράς, αλλά είχε ενεργή παρουσία με οτιδήποτε καταπιανόταν. Ως Ταμίας του συλλόγου Λογιστών Πάτρας, ως Ταμίας του Συνδέσμου Ελληνο-Ουκρανικής Φιλίας παραχωρώντας μάλιστα, τελευταία, το γραφείο του για την συγκέντρωση Ανθρωπιστικής Βοήθειας, λόγω του πολέμου, αλλά ακόμα και με την ομάδα του, την μεγάλη του αγάπη, την Παναχαϊκή, όπου υπήρξε ενεργό μέλος του Συνδέσμου Φιλάθλων “Αχαιοί”.

ΤΟΝ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΕ Η ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ

Εν τω μεταξύ, συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον θάνατο του Φάνη Παπαγεωργίου εξέδωσε η διοίκηση της Παναχαϊκής. Συγκεκριμένα αναφέρεται:

“Η οικογένεια της Παναχαϊκής με μεγάλη θλίψη αποχαιρετά σήμερα έναν ένθερμο υποστηρικτή της. Εντελώς ξαφνικά έφυγε σήμερα από τη ζωή ο Φάνης Παπαγεωργίου ένας εκ των πλέον ένθερμων οπαδών της ομάδας μας. Εδώ και πολλά χρόνια ακολουθούσε την κοκκινόμαυρη ιδέα και φέτος στήριξε έμπρακτα τη νέα προσπάθεια του ποδοσφαιρικού τμήματος μέσω της χορηγίας του από την επιχείρηση του «Η πίτα του παππού» για τη σίτιση των ποδοσφαιριστών μας. Ήταν ένας άνθρωπος που αγαπούσε την Παναχαϊκή παθολογικά και πάντα ήταν στο πλευρό της. Η διοίκηση και σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια και εύχονται ολόψυχα καλή δύναμη και κουράγιο στους οικείους του αυτές τις δύσκολες ώρες. Καλό ταξίδι Φάνη”.

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΑΤΡΩΝ

“Ο Πρόεδρος Κωνσταντίνος Ζαφειρόπουλος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού & Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών εκφράζουν την βαθιά τους θλίψη για την ξαφνική και πρόωρη απώλεια του αγαπητού σε όλους μέλους του συλλόγου μας Φάνη Παπαγεωργίου. Ο Φάνης ήταν δραστήριο μέλος της κοινωνίας μας με πλούσια επαγγελματική, επιχειρηματική, συνδικαλιστική  και κοινωνική δράση. Ανιδιοτελής εργάτης υποστήριξης του τοπικού αθλητισμού. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του”.

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Όμως και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού της Πάτρας, Τάκης Πετρόπουλος, εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για την απώλεια του Φάνη Παπαγεωργίου. Συγκεκριμένα αναφέρει:

“Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού, του Δήμου Πατρέων, Τάκης Πετρόπουλος δήλωσε για την απώλεια του Φάνη Παπαγεωργίου:

«Ο πρόωρος θάνατος του αγαπητού σε όλους μας φιλάθλου της Παναχαϊκής, μέλους των Αχαιών, Φάνη Παπαγεωργίου, μας γεμίζει πολύ μεγάλη θλίψη.

Με το Φάνη συνεργαστήκαμε αρμονικά στη Δημοτική Επιτροπή Αθλητισμού την περίοδο 2014-19, στην οποία είχε συμβάλλει με τις αθλητικές του γνώσεις και τις ιδέες του.

Εκφράζω τα θερμά συλλυπητήρια μου στη σύζυγο του, τα δύο παιδιά του, τους οικείους του και την Παναχαϊκή”.

Σχετικά άρθρα

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Δείτε ακόμα