'
20.5 C
Aigio
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
spot_img

Θεόδ. Θεοδωρόπουλος στο Αigiovoice: «Η Ελλάδα να μετατραπεί στον μεγαλύτερο ενεργειακό κόμβο»

Ο Αιγιώτης επιχειρηματίας Θεόδωρος Θεοδωρόπουλος ιδρυτής και πρόεδρος ενός νέου πολιτικού σχηματισμού κατέρχεται στον πολιτικό στίβο ενόψει των Ευρωεκλογών το «ΜΕΤΑ» και  μίλησε το πρωί στο Αigiovoice απευθύνοντας πρόσκληση στον κόσμο ενόψει της μεγάλης εκδήλωσης αύριο Τετάρτη στο Αίγιο όπου και ξεκινά τον προεκλογικό του αγώνα και μια πορεία σε όλη τη χώρα.     

Το βιογραφικό του πλούσιο, είναι επιχειρηματίας με δραστηριότητα στο εξωτερικό και έμφαση στην ενέργεια, με τη χρήση και αποθήκευση ενέργειας. Πάνω απ όλα, όπως ανέφερε το πρωί, επέλεξε να ξεκινήσει την καμπάνια του από την πόλη στην οποία μεγάλωσε και την οποία θέλει να τιμήσει ενώ δεσμεύθηκε ότι καθ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου θα βρίσκεται συχνά εδώ, στη γενέτειρά του.  Ήδη, όπως επεσήμανε, έλαβε και την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ.κ. Ιερώνυμου για τον δύσκολο αλλά και παράλληλα όμορφο αγώνα που ξεκινά.   

«Απευθυνόμαστε σε κάθε έλληνα που θέλει να ξαναέρθει η ελπίδα και το χαμόγελο στα πρόσωπά μας. Ξεκινώ από εδώ διότι εδώ είναι οι ρίζες μου. Αναζητώ να κερδίσω πρώτα απ όλα την εμπιστοσύνη του κόσμου που γνωρίζω, θέλω να είναι πρώτα δίπλα μου αυτοί που με  έχουν στηρίξει επαγγελματικά και επιχειρηματικά κατά το παρελθόν» επεσήμανε στη ραδιοφωνική ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ και τους Νίκο Λυριντζή και Βαγγέλη Κουτρουμπέλη.  

Δήλωσε μάλιστα ότι έχει εμπιστοσύνη στην πόλη και τις σημαντικές προοπτικές ανάπτυξής της, αναφερόμενος παράλληλα και στην ανάγκη ενός στρατηγικού σχεδιασμού σε πόλεις-λιμάνια της χώρας μας.     

«Πιστεύω και έως ένα βαθμό έχω συνεισφέρει ώστε η Ελλάδα να μετατραπεί σε ενεργειακό κόμβο όχι μόνο για τα Βαλκάνια αλλά για Ευρώπη και Αφρική διότι το σημείο μας είναι στρατηγικής σημασίας και με την παρατεταμένη ενεργειακή κρίση, φαίνεται ότι μπορεί και να το πετύχουμε αυτό νωρίτερα και καλύτερα» όπως εξήγησε.      

«Υποστήριξε ότι στην προεκλογική περίοδο το ΜΕΤΑ δεν θα εμπλακεί στην πολιτική αντιπαράθεση των κοινοβουλευτικών κομμάτων αλλά θα ακολουθήσει πιστά το δόγμα της ανάγκης για ένα νέο αναπτυξιακό σχέδιο μέσα από την συμμετοχή στην Ευρωβουλή. «Εμείς κινούμαστε τελείως διαφορετικά, είμαστε διαφορετικοί και αυτό που πρέπει να καταλάβει ο κόσμος είναι ότι εδώ, με την παρουσία μας, θέλουμε να φέρουμε μια νέα διάσταση στην πολιτική» ανέφερε χαρακτηριστικά.     

Σκοπός του κατά την περίοδο που ακολουθεί, είναι ο πολίτης να ενημερωθεί για την διαφορετική πολιτική πρόταση που κομίζει και τις λύσεις που προτείνει για κεφαλαιώδη ζητήματα της χώρας.

«Η ακρίβεια είναι ένα φαινόμενο Ελληνικό κυρίως το οποίο υπάρχει σε πολλές διαστάσεις, ενέργεια, τρόφιμα, υπηρεσίες κά. Προσθέτει άγχος στο πολίτη και εμείς είμαστε εδώ για να του δώσουμε να καταλάβει ότι υπάρχει λύση! Εμείς οι Έλληνες είμαστε λίγοι και αξίζουμε να ζούμε κάτι καλύτερο…» συμπλήρωσε καλώντας τους ψηφοφόρους να επιλέξουν να δώσουν στην ευρω-κάλπη μια ευκαιρία σε νέους ανθρώπους.        

Γιατί «ΜΕΤΑ»

«Σημαίνει αυτό που έρχεται, τη νέα γενιά, τη μετάβαση, τη μεταρρύθμιση. Δεν έχει σχέση με το παρελθόν αλλά με το αύριο, ένα καλύτερο και πιο ελπιδοφόρο αύριο. Γι αυτό το κεντρικό σύνθημά μας είναι ότι η ελπίδα ξαναγεννιέται» εξήγησε για την επιλογή του ονόματος του νέου πολιτικού σχηματισμού που ηγείται, συνεχίζοντας: «Έχει γίνει το ‘ΜΕΤΑ’ βίωμά μας, ελπίδα και στρατηγική μας. Θέλουμε να μεταφέρετε από πολίτη σε πολίτη και όλοι μετά από κάποια χρόνια να πουν ότι αυτό, το ‘ΜΕΤΑ’ γέννησε την ελπίδα»            

Η κεντρική πολιτική εκδήλωση είναι προγραμματισμένη για αύριο Τετάρτη ώρα 7:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων «Αλέκος Μέγαρης» στο πολιτιστικό κέντρο του Δήμου Αιγιαλείας.   

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα

Σχετικά άρθρα

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Δείτε ακόμα