8 C
Aigio
Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου, 2023
spot_img

Συνέβη κι αυτό στην Πάτρα! Έγινε… κλήρωση για 14 τραπέζια σε κέντρο διασκέδασης, λόγω μεγάλης ζήτησης!


Ποιος να το περίμενε ότι όχι μόνο θα επικρατούσε το αδιαχώρητο στη νυχτερινή διασκέδαση αλλά στην είσοδο θα… έδιωχναν κόσμο οι άνθρωποι της υποδοχής!

Του Αχιλλέα Ροδίτη

Ναι καλά διαβάσατε! Έγινε και… κλήρωση για να μοιραστούν τα τραπέζια νυχτερινού μαγαζιού στην Πάτρα, μιας και η ζήτηση ήταν υπερδιπλάσια από την διαθεσιμότητα.
Το ότι στα μαγαζιά νυχτερινής διασκέδασης επικράτησε το αδιαχώρητο την περίοδο των εορτών και ειδικότερα στην αλλαγή του χρόνου, είναι γεγονός. Άλλωστε το διαδίκτυο αποτέλεσε τον αδιάψευστο μάρτυρα καθώς οι σελίδες κοινωνικές δικτύωσης γέμισαν από φωτογραφίες και βιντεάκια που επαλήθευαν πλήρως το ότι σε όλα τα καταστήματα εστίασης δεν έπεφτε «καρφίτσα» και ότι ειδικότερα στα νυχτερινά μαγαζιά διασκέδασης επικρατούσε το αδιαχώρητο.

Αυτό που όμως δεν περιμέναμε με τίποτα να ακούσουμε ότι συνέβη, είναι ό,τι περιγράφουμε σε αυτό το ρεπορτάζ της «Πολιτείας», το οποίο είναι απολύτως διασταυρωμένο, δεν εμπεριέχει ούτε ίχνος από διάθεση υπερβολής και συνέβη στο νυχτερινό κέντρο “Αστέρια” της Πάτρας όπου εμφανίζονται ο Αντύπας και η Ηλιάδη.

Η φράση του ιδιοκτήτη προς την «Πολιτεία» το πρώτο ξημέρωμα του 2023 ήταν χαρακτηριστική και απολύτως περιγραφική για το τι συνέβαινε: «Λες και ζούμε στο… 1981». Και πράγματι επικρατούσε το αδιαχώρητο, με τους θαμώνες να ξεφαντώνουν και σε κλίμα απόλυτης ευφορίας υποδεχόμενοι τον νέο χρόνο.

Αλλά το «κερασάκι στην τούρτα» δεν ήταν άλλο από την αποκάλυψη που μας έκανε ο μαγαζάτορας για το πώς έμειναν «εκτός» πολλές από τις παρέες που ήθελαν να διασκεδάσουν στο ίδιο κατάστημα. «Αναγκαστήκαμε να κάνουν κλήρωση 30 παρέες για 14 τραπέζια και οι 16 παρέες έμειναν εκτός», μας είπε!

Τι ακριβώς συνέβη; Οι κρατήσεις τραπεζιών είχαν αρχίσει να γίνονται από πολλές ημέρες νωρίτερα. Και την τελευταία ημέρα είχαν μείνει διαθέσιμα μόνο τα 14 τραπέζια, και μάλιστα όχι μπροστά μπροστά στην πίστα αλλά λίγο πιο πίσω. Εμφανίστηκαν συνολικά τριάντα παρέες, της… τελευταίας στιγμής, που τα ήθελαν. Κάποιοι από αυτούς, προσωπικοί φίλοι. Επειδή έπρεπε να ήταν δίκαιος ο χειρισμός, ο επιχειρηματίας αποφάσισε να κάνει την κλήρωση! Έτσι, οι 16 παρέες έμειναν εκτός, αλλά το αποδέχτηκαν χωρίς να υπάρξουν παρεξηγήσεις.

Οι υπεύθυνοι του καταστήματος πρόσθεσαν συνολικά άλλα 187 καθίσματα, κάνοντας τα από 854…1.041, αλλά με τίποτα δεν θέλησαν να προσθέσουν κι άλλα έτσι ώστε να αφήσουν επαρκή χώρο αφενός για λόγους ασφαλείας αφετέρου για να περάσουν καλά οι θαμώνες και να μην στριμωχτούν.

Και δεν ήταν μόνο αυτό. Ένα ακόμη χαρακτηριστικό, που διαπιστώσαμε ιδίοις όμμασι ήταν ότι στην είσοδο νυχτερινών καταστημάτων οι άνθρωποι της υποδοχής έδιωχναν κόσμο! «Ζητάμε συγγνώμη αλλά δεν χωράτε. Είναι γεμάτο το μαγαζί και θα υπάρχει πρόβλημα, ούτε κι εσείς θα περάσετε καλά», ήταν μια φράση που ακούσαμε και δεν το πιστεύαμε. Κι όμως, ήταν ένα χαρακτηριστικό των ημερών. Που άνθρωποι του χώρου ερμηνεύουν ως «φυσιολογικό» μετά το κλείσιμο της πανδημίας που στέρησε τη διασκέδαση…

πηγη: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

Σχετικά άρθρα


- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Δείτε ακόμα