'
Aigio
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
spot_img

Ο Τάσος Κανελλόπουλος γυρίζει στο ΕΑΝ… μαζί με κόσμο από ΕΛΛΗΝΕΣ | “Το Σάββατο επίσημες ανακοινώσεις” δήλωσε στο Aigiovoice.gr

Σε ανακοινώσεις που θα γίνουν επισήμως μάλλον το ερχόμενο Σάββατο παρέπεμψε με δηλώσεις που έκανε αποκλειστικά πριν λίγο στο Aigiovoice.gr ο πρώην Αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Αναστάσιος Κανελλόπουλος, προαναγγέλλοντας καταιγιστικές εξελίξεις σε ό,τι αφορά την εμπλοκή του στην πολιτική και εν όψει των εκλογών της 21ης Μαΐου.

Ως γνωστόν, ο κ. Κανελλόπουλος τέθηκε επικεφαλής του κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ, του καταδικασθέντα Ηλία Κασιδιάρη και απέμενε να διαπιστωθεί ποια θα είναι η έκβαση στον Άρειο Πάγο, μετά και την τελευταία συμπληρωματική τροπολογία που ψηφίστηκε στο Βουλή, για την κάθοδο του κόμματος.

Όμως φαίνεται ότι ο καταγόμενος από την Αχαΐα πρώην δικαστικός αλλάζει «ρότα» παίρνοντας στο… δικό του κόμμα, (το οποίο είχε ιδρύσει εδώ και καιρό), κόσμο, τόσο από τους ΕΛΛΗΝΕΣ, όσο και από άλλες πολιτικές δυνάμεις.

Πριν από λίγο ο ίδιος επιβεβαίωσε ότι: «Υπάρχουν πολλές ενδιαφέρουσες κινήσεις. Υπάρχουν πολλές δυνάμεις που επιθυμούν να ενταχτούν, να ενσωματωθούν στο ‘ΕΑΝ…’».

Κράτησε ωστόσο «κλειστά» τα  χαρτιά του για περαιτέρω λεπτομέρειες, λέγοντας πάντως ότι: «μέχρι το προσεχές Σάββατο εκτιμώ ότι θα είμαστε σε θέση να κάνουμε επίσημες ανακοινώσεις».