'
Aigio
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
spot_img

Κεραυνός Αιγίου: Ψήφισμα για την απώλεια του Προέδρου της ομάδας Γεωργίου Λάγαρη

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Γ.Σ. ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΙΓΙΟΥ ,  στο άκουσμα  θανάτου του ΠΡΟΕΔΡΟΥ της ομάδας μας   ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΛΑΓΑΡΗ , συνεδρίασε εκτάκτως 24/04/2024  και ομόφωνα αποφάσισε το παρακάτω ψήφισμα :

– Να ματαιωθούν όλες οι δραστηριότητες  της ομάδας ( προπονήσεις –αγώνες  ) την ΠΕΜΠΤΗ , ημέρα της εξόδιου ακολουθίας  του.

-Στα παιχνίδια της αντρικής ομάδας ,  μέχρι τέλους της αγωνιστικής περιόδου, οι αθλητές να  φέρουν πένθος στην φανέλα  τους .

– Να κρατηθεί στο επόμενο παιχνίδι  ενός λεπτού σιγή .

-Να παραστεί  σύσσωμο το  Δ.Σ. στη νεκρώσιμη ακολουθία.

-Να κατατεθεί στεφάνι στην σορό του.

-Να κατατεθεί  χρηματικό ποσό στο ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ , και στον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Τεμένης .

-Να δημοσιευθεί  το παρών ψήφισμα στο τοπικό , ηλεκτρονικό και έντυπο  τύπο , και να επιδοθεί στην οικογένειά του.

Η αθλητική οικογένεια του ΑΓΣ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΙΓΙΟΥ , εκφράζει  τη βαθύτατη λύπη τους  στους οικείους του για την απώλεια του. Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΓΑΡΗΣ    διετέλεσε Πρόεδρος  του σωματείου μας  τα τελευταία ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ  ,και Αντιπρόεδρος στην ΧΡΥΣΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ                   ( 2003-2013 )  . Ήταν  πραγματικός ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ, ΦΙΛΟΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ   και πάνω απ΄όλα  ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΓΑΠΗΤΟΣ  σ ΄ όλη την κοινωνία της ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ .

ΤΟ  Δ.Σ.

Α.Γ.Σ.  ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΙΓΙΟΥ