'
19.2 C
Aigio
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
spot_img

Ανδρέας Παναγιωτόπουλος: Venceremos – Θα νικήσουμε

Για την Πολιτική Αλλαγή, για τον Άνθρωπο


Η μεγάλη προεκλογική εκστρατεία, ο ανιδιοτελής προεκλογικός αγώνας και η επαφή με τους πολίτες που πραγματοποιεί ουποψήφιος βουλευτής Αχαΐας με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣΑνδρέας Παναγιωτόπουλος για την Πολιτική Αλλαγή, για τη Δημοκρατία,για την Αχαΐα ολοκληρώνεται μέσα σε κλίμα συγκίνησης, αισιοδοξίας και βεβαιότητας για τη μεγάλη νίκη του Ελληνικού Λαού στις εκλογές της 21ης Μάη, που στην πόλη μας, την Πάτρα, θα επιστεγαστεί από τη μεγάλη συγκέντρωση-ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξη Τσίπρα, στην πλατεία Γεωργίου το βράδυ της Παρασκευής 19 Μαΐου. Μια ατμόσφαιρα ανατροπής και λαϊκής κυριαρχίας που δεν επιτρέπει όμως κανέναν εφησυχασμό μέχρι να κλείσουν οι κάλπες το βράδυ της Κυριακής.


Ο Ανδρέας Παναγιωτόπουλος όλη την τετραετία, τιμώντας την εμπιστοσύνη που του έδειξε ο λαός της Αχαΐας το 2019, βρίσκεται δίπλα σε όλους τους Αχαιούς συμπολίτες του απ’ άκρη σ’ άκρη του νομού, κρατώντας ταυτόχρονα με τους συναδέλφους του τις «Θερμοπύλες» του ΕΣΥ, ασκώντας το ιατρικό του λειτούργημα. Χωρίς ταξικές διακρίσεις, με προτεραιότητα στους αδύναμους, στέργει τον χαμηλά αμειβόμενο εργαζόμενο, τον αγρότη που απειλείται η γη του και η σοδειά του, τον συμπολίτη μας που τα fundsμε τις ευλογίες της κυβέρνησης Μητσοτάκη θέλουν να του πάρουν το σπίτι, τις γυναίκες μητέρες και εργαζόμενες, τους συνταξιούχους, τους ανέργους που στην Αχαΐα καταγράφουν πανελλαδικά ρεκόρ και τους νέους που θέλουν να κάνουν πραγματικότητα τα όνειρά τους.
Στις πλατείες, στα καφενεία, στους χώρους δουλειάς, στα ραδιόφωνα, στα τηλεοπτικά κανάλια τοπικής και πανελλαδικής εμβέλειας, στις εφημερίδες, στις ιστοσελίδες και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όλο αυτό το διάστημα ο Ανδρέας Παναγιωτόπουλος δεν σταμάτησε να υπενθυμίζει ότι το μεγάλο διακύβευμα αυτών των εκλογών είναι αν θα αφήσουμε τα χέρια μας σε αυτούς τους λίγους που λυμαίνονται τέσσερα χρόνια τώρα τον δημόσιο πλούτο και τη χώρα ή αν θα φέρουμε τη μεγάλη πολιτική αλλαγή, για να γυρίσει σελίδα ο τόπος, αφήνοντας πίσω τις σκοτεινές εποχές της χρεωκοπίας, των υποκλοπών, των «πάτσηδων», της κατεδάφισης του ΕΣΥ και της κοινωνικής αναλγησίας. Και αν θα πάμε μπροστά με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον και τα δημόσια αγαθά, όπως το νερό, προσβάσιμα στους πολίτες.


Ο Ανδρέας Παναγιωτόπουλος σε μια περιοδεία γεμάτη και επιτυχή, που για μια ακόμη φορά επιβεβαιώθηκε ότι όποιος προέρχεται από τη ζώσα κοινωνία και είναι σαρξ εκ της σαρκός της, μπορεί να μιλά με ειλικρίνεια, ανεπιτήδευτα και αφτιασίδωτα με τους πολίτες, επικοινώνησε από την Πάτρα μέχρι τα Καλάβρυτα και από την Ακράτα και το Αίγιο ως την ΚάτωΑχαγιά το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, το Συμβόλαιο Αλλαγής και ανέπτυξε το όραμα και τις θέσεις του για μια Αχαΐα με αξιοπρέπεια, για μια Αχαΐα που τις αξίζουν πολλά και ακόμη περισσότερα. Μια Αχαΐα που θα ξαναβρεί την ηγετική της θέση στην ελληνική περιφέρεια, με ισόρροπη ανάπτυξη των αστικών, αγροτικών και ορεινών περιοχών της. Μια Αχαΐα που θα είναι παράδειγμα στη βιώσιμη ανάπτυξη, στον πολιτισμό, τα γράμματα, την εξωστρέφεια, την κοινωνική συνοχή και τη δημοκρατία. Μια Αχαΐα αντάξια της ιστορίας της και του μέλλοντός της.
Και όπως διαλαλεί κι ο ίδιος:
«Θα νικήσουμε! Για την πατρίδα, για την Αχαΐα, για τον άνθρωπο με ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΑΝΤΟΥ!»
«Ψηφίζουμε για το μέλλον μας, γιατί το αύριο είναι τώρα!»

Οι Θέσεις μου:

  1. Αναδιάρθρωση του Ε.Σ.Υ. και ενίσχυση της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας με προσλήψεις μονίμων υγειονομικών και αύξηση των ΤΟ.Μ.Υ. σε 380. Για βελτίωση των υπηρεσιών προς τους πολίτες και ισότιμη πρόσβαση όλων των πολιτών στην Υγεία. Διατήρηση του δημόσιου ιδιοκτησιακού καθεστώτος του 409 Στρατιωτικού Νοσοκομείου.
  2. Ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα, αγροτικού και κτηνοτροφικού, με αλλαγή του παραγωγικού μοντέλου καθώς και με την ανακατανομή πόρων του Ταμείου Ανάπτυξης για την παροχή ρευστότητας σε αγρότες και κτηνοτρόφους. Κατάργηση του Ε.Φ.Κ. στο αγροτικό πετρέλαιο. Για να μην απειληθεί η αγροτική γη όπως η πρώτη κατοικία.
  3. Επένδυση σε οραματικά έργα υποδομής στην περιοχή μας για τη βελτίωση της ζωής των πολιτών. Διεκδίκηση της επέκτασης του φράγματος του Πηνειού για την άρδευση του κάμπου της Δυτικής Αχαΐας.
  4. Επανασχεδιασμός της αναπτυξιακής στρατηγικής για την Αχαΐα και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στη βάση του αρμονικού συνδυασμού πολιτισμού, τουρισμού και βιώσιμης ανάπτυξης, με σκοπό την δημιουργία νέων επιχειρήσεων και νέων αξιοπρεπών θέσεων εργασίας.
  5. Κίνητρα στους νέους ανθρώπους της Αχαΐας και της χώρας για να δημιουργήσουν στον τόπο τους, δίνοντάς τους ευκαιρίες να εφαρμόσουν και να αξιοποιήσουν τις γνώσεις τους κάνοντας πράξη τα όνειρά τους.

Σχετικά άρθρα

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Δείτε ακόμα