'
18.6 C
Aigio
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
spot_img

ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ: Το Ψωμί μας για το Πασχαλινό τραπέζι έχει… ποιότητα και καλή τιμή!!

Η κίνηση στην αγορά της Αιγιάλειας είναι ήδη αυξημένη. Στο επίκεντρο βέβαια και οι φούρνοι. Το Aigiovoice.gr έκανε ρεπορτάζ μιλώντας με τέσσερις γνωστές και καταξιωμένες επιχειρήσεις…

Ο Χρήστος Παπαϊωάννου έχει πάρει ενεργά τη σκυτάλη του αείμνηστου μπαμπά του και πάντα αγαπημένου όλων μας, Ανδρέα.

Ο νεαρός Χρήστος, διατηρεί επάξια την οικογενειακή επαγγελματική παράδοση που “έχτισε” ο πατέρας του από το 1978, με το αρτοποιείο ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ, στην οδό 25ης Μαρτίου 3, στην Άβυθο.

Ο ίδιος μας μιλά για τις φετινές τιμές εν όψει του Πάσχα, επισημαίνοντας ότι είναι χαμηλές και άνετα προσιτά για το κάθε βαλάντιο και το κάθε σπιτικό.

Μας λέει όμως κάτι ακόμα πιο σημαντικό: Μιλά για την ποιότητα των αρκοσκευασμάτων και στρέφει την προσοχή μας στην χρησιμότητα του “οικογενειακού φούρνου της γειτονιάς”. Τονίζοντας ότι ο κόσμος πρέπει να εμπιστεύεται τον φούρνο της γειτονιάς, ειδικά σήμερα που το ψωμί έχει πάρει τον… δρόμο του σούπερ μάρκετ, ό,τι κι αν συνεπάγεται αυτό σε σχέση με την ποιότητα αυτού που βάζουμε στο τραπέζι μας.

Μιλώντας για την επιχείρησή του, ο Χρήστος Παπαϊωάννου, προσκαλεί τους Αιγιαλείας σ’ ένα πέρασμα ώστε το Ψωμί να συμπληρώσει αρμονικά και “ζεστά” το Πασχαλινό μας τραπέζι!

Μιλώντας με την Ελισσάβετ Πίκουλα Μπομποτσιάρη με αφορμή το φετινό Πάσχα, αυτό που κρατάμε είναι το πόσο αυξημένη είναι η κίνηση κι η ζήτηση για αρτοσκευάσματα, για την πασχαλινή κουλούρα. Όπως μας είπε, από την Μ. Τρίτη κι έπειτα η κίνηση είναι στο ζενίθ.

Με ποιότητα άριστη, αλλά και με τιμές προσιτές, όπως πάντα!!

Η κα Μπομποτσιάρη, (Αρτοποιείο Μπομποτσιάρη, στην οδό Κορίνθου 60, στο Αίγιο), δηλώνει ότι το “ψωμάκι μας… είναι το απαραίτητο συστατικό για ένα όμορφο και ξεχωριστό Πασχαλινό τραπέζι”. Όπως επίσης τα τσουρέκια, τα κουλούρια και κάθε αρτοσκεύασμα που συμπληρώνει όλη την περίοδο του Άγιου Πάσχα!!

Ο Γιώργος Κουτρόπουλος, ένα ακόμα παιδί που συνεχίζει την επιτυχημένη παράδοση ετών στα οικογενειακά αρτοποιεία που έχτισε ο πρόσφατα εκλιπών συμπολίτης μας και πατέρας του Γιώργου, ο Μένιος Κουτρόπουλος, (Αρτοποιεία: 1. Κορίνθου 16 και 2. στην Κλ. Οικονόμου, στο Αίγιο, 3. στο Διακοπτό).

Μιλώντας με τον συνεχιστή της επιχείρησης, Γιώργο, αντλήσαμε την ίδια “ζεστασιά” του μπαμπά. Και την ίδια θέρμη με την οποία αντιλαμβάνεται το αντικείμενο της δουλειάς του, να εξασφαλίζει την καλύτερη ποιότητα Ψωμιού, για το τραπέζι σε κάθε σπίτι της Αιγιάλειας.

Τονίζοντας ότι φέτος το Πάσχα, στα αρτοποιεία εξακολουθεί να υπάρχει η εξαιρετική ποιότητα σε κάθε είδους Ψωμιού αλλά και κουλουριών και όσων άλλων απαιτεί το Πάσχα, σε τιμές που είναι άνετα προσβάσιμες στον κάθε πελάτη!!

Η παράδοση ΤΗΛΙΓΑΔΗ στο Αίγιο είναι γνωστή και κοινά αποδεκτή. Ως αποτέλεσμα εμπιστοσύνης για τις άριστες πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται για όλες τις αρτοποιο-λιχουδιές!

Στο κατάστημα, στην οδό Μελετοπούλου, το αρτοποιείο από το 1960 που πια έχει περάσει επάξια στην 3η γενιά, η κίνηση είναι στο φουλ και τα αρτοποιήματα κεντρίζουν τη ματιά όλων!

Ο Αριστείδης Τηλιγάδης ο οποίος παρέλαβε από τον πατέρα του το μαγαζί και το παρέδωσε στον γιο του, μιλά στο Aigiovoice, τονίζοντας ότι και φέτος το Πάσχα έγινε το καλύτερο. Τα καλύτερα αρτοσκευάσματα, το Ψωμί και η κουλούρα, κουλουράκια και οτιδήποτε άλλο, στις άψογες τιμές, για ένα Πασχαλινό τραπέζι αξέχαστο!!

Σχετικά άρθρα

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Δείτε ακόμα