'
19 C
Aigio
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
spot_img

Αίγιο: Ντίνος για την ψήφιση του προϋπολογισμού

Ο τ. Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αιγιαλείας και ν. Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Γιώργος Ντίνος αναφέρει με αφορμή τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του δημοτικού συμβουλίου σχετικά με την ψήφιση του προϋπολογισμού.

Παράσταση που είμαστε στο ίδιο έργο θεατές. Το σενάριο αφορά την σύσσωμη σχεδόν η αντιπολίτευση, ψήφισε εις γνώση της πρόταση προϋπολογισμού που η ίδια εισηγήθηκε και στερούνταν Νομιμότητας.

Ενώ η Δημοτική αρχή, προκειμένου να έχει προϋπολογισμό ο δήμος, στα πλαίσια της συναίνεσης και για να μπορεί να λειτουργήσει και να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του, ψήφισε τον νόμιμο προϋπολογισμό που έφερε η παράταξη Αιγιάλεια Μπροστά.

Η ερώτηση ενός δημότη: μα γιατί? το μόνο σίγουρο δεν θα βρεί λογική απάντηση.

Γιατί; Γιατί ο δήμος δεν θα μπορεί να πληρώσει τις υποχρεώσεις του, γιατί ο δήμος δεν να μπορεί να κάνει έργα, γιατί ο δήμος μπορεί να ξαναγεμίσει σκουπίδια, γιατί ο δήμος δεν θα μπορεί να τελειώσει την πλατεία, γιατί ο δήμος δεν θα μπορεί να ανταποκριθεί στην καθημερινότητα, γιατί ο δήμος δεν θα μπορεί να δώσει παγίες στους Προέδρους να καθαρίσουν τα χωριά τους το Πάσχα.

Γιατί μόνο έτσι πιστεύουν ότι μπορεί να χάσει ο Καλογερόπουλος τις εκλογές.

Τιμωρώντας τους δημότες; θα σκεφτεί ο απλά λογικός άνθρωπος.

Μα αφού βρέθηκε ένας άνθρωπος που το σύστημα κινδυνεύει να χάσει τις εκλογές για δεύτερη φορά. Ποιός δημότης; Στα πλαίσια της πιό στείρας αντιπαράθεσης, όλα για όλα “Αποθανέτω η ψυχή μου μετά των αλλοφύλων”. Αλλά οι δημότες έχουν και γνώση και μνήμη και ο λογαριασμός θα επιστραφεί στο ακέραιο.

Σχετικά άρθρα

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Δείτε ακόμα