'
17.9 C
Aigio
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
spot_img

PreGame: ΠΑΟΚ Πατρών – Άβυθος 2017

Στο πρώτο της φετινό εκτός έδρας παιχνίδι η Άβυθος 2017 αντιμετωπίζει σήμερα το απόγευμα στις 6.30 μ.μ. στο ενωσιακό γήπεδο “Ανδρέας Κάνιστρας” τον ΠΑΟΚ Πατρών, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής για τον 2ο Όμιλο του πρωταθλήματος της Β΄ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ.Α.

Οι γηπεδούχοι του Νίκου Σταυρόπουλου με ένα μόνο ματς στο ενεργητικό τους αφού την περασμένη αγωνιστική είχαν ρεπό, έχουν μέχρι στιγμής 1 ήττα     (Αχιλλέας Καμαρών 1-3 εντός) και ασφαλώς θα αναζητήσουν πολλά από το σημερινό παιχνίδι και προπάντων το νικηφόρο αποτέλεσμα.

Όσον αφορά τώρα τους φιλοξενούμενους του Λεωνίδα Κατσαρέλια και αυτοί έχουν δώσει ένα μόνο παιχνίδι μετά το ρεπό της πρεμιέρας και αναδείχτηκαν ισόπαλοι στο γήπεδο της Αβύθου στο ματς με την Α.Ε. Δρεπάνου 1-1. Και φυσικά θα επιδιώξουν να αποσπάσουν όσο το δυνατόν πιο περισσότερα λάφυρα, προκειμένου να καλύψουν τις βαθμολογικές εντός έδρας απώλειες. 

Διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης είναι ο κ. Δημήτριος Σπυρόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Γεώργιο Βασιλόπουλο και Γεράσιμο Ξουρή.

Από πλευράς προϊστορίας ανάμεσα στις δύο αυτές ομάδες, η Άβυθος 2017 σε 3 αγώνες έχει 2 νίκες και 1 ήττα.

Αναλυτικά:

 

ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2018/19 

ΠΑΟΚ – Άβυθος 0-1 (Μπιρμπίλης) 

 Άβυθος – ΠΑΟΚ 0-2  

 

Βασίλης Δαβαρίας

 

 

 

Σχετικά άρθρα

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Δείτε ακόμα