'
23.5 C
Aigio
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
spot_img

ΠΑΤΡΑ | Αύριο απολογείται ο σάτυρος Ρουμάνος

ρεπορτάζ: του Αχιλλέα Ροδίτη

Αύριο θα απολογηθεί στον Ανακριτή Πάτρας ο 30χρονος Ρουμάνος που κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος ενός 6χρονου κοριτσιού, πράξη που φέρεται να διέπραξε προχθές στην Πάτρα, στην περιοχή του Παμπελοποννησιακού σταδίου.

Τα όσα αναφέρει το αστυνομικό ρεπορτάζ και συγκεκριμένα αστυνομικές πηγές που συμμετείχαν στη σύλληψη του αλλοδαπού μόνο ανατριχίλα και απέχθεια προκαλούν.

Ο δράστης εκμεταλλεύτηκε την ολιγόλεπτη απουσία ηλικιωμένου ατόμου που φύλαγε το παιδί στο σπίτι. Και άνοιξε το συρόμενο παράθυρο απαγάγοντας την 6χρονη κυριολεκτικά μέσα από το σπίτι της.

Τη μετέφερε στο δικό του κι εκεί αφού γδύθηκε άρχισε να ακουμπά τα γεννητικά του όργανα πάνω της, να την θωπεύει και να τη φιλά στο λαιμό και το πρόσωπο!

Σωτήριο ήταν το τηλεφώνημα γειτόνισσας που είχε αντιληφθεί τις κινήσεις του, στην Άμεση Δράση της Πάτρας. Οι μοτοσικλετιστές της ΔΙΑΣ που έφθασαν στο σημείο έπιασαν σχεδόν στα πράσα τον Ρουμάνο ο οποίος μάλιστα στην αρχή προσποιούταν ότι δεν γνώριζε τίποτα, αφού είχε προλάβει να βγάλει έξω από το σπίτι του το τρομαγμένο κοριτσάκι!

Το παιδί όμως μίλησε στους αστυνομικούς και διηγήθηκε τι είχε περάσει. Ο αλλοδαπός συνελήφθη και σήμερα οδηγήθηκε στα Δικαστήρια της Πάτρας για να του ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ενώ έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο το μεσημέρι.

Σχετικά άρθρα

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Δείτε ακόμα