'
20.8 C
Aigio
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024
spot_img

Ερώτηση για θέσεις μελών ΔΕΠ στο παν. νοσοκομείο Πάτρας του βουλευτή Γ. Ασπιώτη

Την υπ. αρ. ερώτηση 2510 στα πλαίσια άσκησης κοινοβουλευτικού ελεγχου κατέθεσε στην βουλή ο βουλευτής Αχαΐας των Σπαρτιατών κ. Γιώργος Ασπιώτηs αναφορικά με τον αριθμό θέσεων  προσωπικού ΔΕΠ στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Πάτρας.

Μέσα από την ερώτηση αυτή  εκφράζει  την έντονη ανησυχία του μετά το καμπανάκι κινδύνου που εξέπεμψε ο Πρύτανης του πανεπιστημίου  με δηλώσεις του στα τοπικά ΜΜΕ για την εύρυθμη λειτουργία του νοσοκομείου αυτού.

επειδή στα ζητήματα υγείας δεν χωράνε μικροπολιτικές σκοπιμότητες ο βουλευτής των Σπαρτιατών συντάσσεται δίπλα στο δίκαιο αίτημα του πρύτανη με σκοπό να βρεθεί λύση , την στιγμή που το πανεπιστημιακό νοσοκομείο Πατρών είναι το μεγαλύτερο στην Ελλάδα που εξυπηρετεί όλη την δυτική Ελλάδα, και ταυτόχρονα  η ιατρική της , η τρίτη μεγαλύτερη σχολή στην χώρα.

Στην ερώτηση του διερωτάται  προς τον υπουργό πως είναι δυνατόν η αναπλήρωση 18 κενών θέσεων να γίνει από 15 άτομα ΔΕΠ την στιγμή που οι ανάγκες του νοσοκομείου σύμφωνα με τον πρύτανη είναι για τουλάχιστον 30 θέσεις . Επιπρόσθετα ζητά να μάθει γιατί δεν δεκτηκε ο υπουργός την ακρόαση των θέσεων του πρύτανη όπως του ζητήθηκε από τον ίδιο με τον θεσμικό ρόλο που έχει, με γνώμονα  την καλή λειτουργία του νοσοκομείου.

Δέσμευση του   Γεώργιου  Ασπιώτη ειναι  οτι θα συνεχίσει να αποτελεί την φωνή των πολιτών της Αχαΐας με αποφασιστικότητα για τα μικρά &  μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Σχετικά άρθρα

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Δείτε ακόμα